Bilder från förr……

Skicka gärna in fler gamla bilder så lägger vi upp dessa här. Epost: kassor@sandviksbyalag.se

2 svar på Bilder från förr……

  1. William Björk skriver:

    Hej Runa. Tror att du och jag är kusiner. Jag var också hos faster Alice och farbror Marcus på somrarna. Min pappa hette Erik Björk.

  2. Runa Hägerström skriver:

    Tack det va roligt att se alla gamla bilder från den tiden, jag tillbringade mina somrar hos mormor och morfar Gustav å Berta Mattsson åren 1948 till 1958 morfar Gustav var förman på sandviks bruk å mormor va som alla andra fruar hemma. I skeppshandeln stod min faster Alice och farbror Markus. De va dom som ägde fastigheten Som tror jag gick i arv från far till son. Min släkt stammar från Sandvik, så det är många minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.