Bilder från förr……

Skicka gärna in fler gamla bilder så lägger vi upp dessa här. Epost: kassor@sandviksbyalag.se

Meow Gallery: The gallery is empty.

2 reaktioner till “Bilder från förr……”

  1. Hej Runa. Tror att du och jag är kusiner. Jag var också hos faster Alice och farbror Marcus på somrarna. Min pappa hette Erik Björk.

  2. Tack det va roligt att se alla gamla bilder från den tiden, jag tillbringade mina somrar hos mormor och morfar Gustav å Berta Mattsson åren 1948 till 1958 morfar Gustav var förman på sandviks bruk å mormor va som alla andra fruar hemma. I skeppshandeln stod min faster Alice och farbror Markus. De va dom som ägde fastigheten Som tror jag gick i arv från far till son. Min släkt stammar från Sandvik, så det är många minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.